Voor zacht, prachtig een weelderig haar

Extensions

Een goed verzorgd kapsel is vaak het eerste wat opvalt tijdens een kennismaking. Daarom is het belangrijk om het belang ervan niet te onderschatten. Bij Vicky's Hair and Nails kunt u kiezen voor professionele behandelingen die ervoor zorgen dat uw kapsel er op en top uitziet.

Makkelijk, snel, pijnloos

Als u op zoek bent naar extra lengte voor uw haar, zijn de clip-in extensions van Great Length een perfecte oplossing. Ze kunnen snel en zonder pijn worden aangebracht in het salon of zelfs bij u thuis in Tielt-Winge. En het beste nieuws? Alles is altijd op voorraad, dus u kunt binnenkomen met kort haar en vertrekken met prachtig lang haar zonder maanden te hoeven wachten en sparen.

Totaalpakket

Wilt u niet alleen uw haar, maar ook uw handen en nagels laten verzorgen? Geen probleem! Bij Vicky's Hair and Nails kunt u beide combineren tijdens dezelfde afspraak. En als u liever thuis blijft, geen zorgen. De benodigde materialen worden meegebracht, zodat uw huis verandert in een kapsalon.

Altijd up-to-date

Vicky en haar collega's volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar- en nagelverzorging. Maak een

afspraak

om extensions aan te brengen in uw haar in Tielt-Winge en bekijk de fotogalerij alvast voor inspiratie!