Laat jouw handen stralen

Laat jouw handen stralen met gellak bij Vicky’s Hair and Nails 

Heb jij last van lelijke nagels en wil je dat verhelpen? Dan ben je bij Vicky’s Hair and Nails aan het juiste adres. Wij zorgen voor versteviging en een perfecte afwerking van jouw nagels met professionele gellak. En dat allemaal in de buurt van Tielt-Winge.

Kies uit ons kleurenpallet 

Bij ons kun je kiezen uit verschillende opties voor jouw gelnagels. Ga je voor een naturel look of voor een French Manicure? Of wil je toch liever een gekleurde look? De keuze is aan jou. We hebben oneindig veel kleuren beschikbaar en bieden ook versieringsopties zoals steentjes, stickertjes en glitters. Zo krijg je de nagels die perfect bij jou passen.

Babyboom nagels 

Wil je een zeer natuurlijk effect op je nagels? Dan is de Babyboom techniek iets voor jou. Bij deze techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Zo ontstaat er geen scherpe lijn tussen beide delen en heb je nagels die er natuurlijk uitzien.

Ook gewone manicure mogelijk 

Wil je liever geen gelnagels, maar wel een gewone manicure? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij voeren de behandelingen zowel aan huis als in het salon uit.

Ontdek de vele voordelen 

Bij Vicky’s Hair and Nails geniet je van talloze voordelen. Zo zijn gelnagels relatief snel aan te brengen of te verwijderen. Ook voor onze gewone manicure hanteren we professionele technieken. Daarnaast bieden we ook haarverzorging en extensions aan.

Maak meteen een afspraak

  Wil jij ook mooie nagels waar je trots op kunt zijn? Maak dan nu een afspraak bij Vicky’s Hair and Nails en ontdek zelf de vele voordelen van gellak en onze andere behandelingen.