De perfecte coupe aan een betaalbare prijs

Kapsalon

Ben je je huidige kapsel helemaal zat en wil je graag iets nieuws proberen? Of ben je misschien toe aan een nieuwe haarkleur, maar weet je niet welke kleur het beste bij je past? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen en te kiezen voor kapsalon Vicky's Hair and Nails in Tielt-Winge. 

Van lang naar kort, of omgekeerd

Vicky Smet is gespecialiseerd in haarbehandelingen en biedt verschillende opties om jouw kapsel volledig te transformeren. Droom je van lang haar, maar kun je dit om welke reden dan ook niet bereiken? Dan kan Vicky's professionele haarverlenging de perfecte oplossing zijn. Het wordt op een vakkundige manier aangebracht, zodat niemand zal merken dat je extensions draagt. 

Als je liever je lange lokken wilt inruilen voor een korte en pittige coupe, dan is dat ook geen probleem. Vicky staat je bij om je te helpen bij het kiezen van de juiste lengte en stijl voor jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl. En als je ook wilt experimenteren met kleur, biedt Vicky ook kleuring, balayage en andere behandelingen aan.

Topkwaliteit tegen een zacht prijsje

Bij Vicky's Hair and Nails zijn de prijzen zeer betaalbaar, maar er wordt nog steeds gebruik gemaakt van hoogwaardige professionele haarproducten. Dit zorgt niet alleen voor een mooi kapsel, maar ook voor gezond en verzorgd haar. Het kapsalon is gevestigd in Tielt-Winge, maar Vicky biedt ook behandelingen aan huis aan in een straal van 20 km rondom het salon

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Vicky's Hair and Nails.